Felhasználási feltételek

JOGI NYILATKOZAT

A BBox Solutions Kft. (a továbbiakban: „BBOX”) weblapja (www.bbox.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy annak bármely oldala megnyitásával és használatával Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el az alábbi feltételeket. A BBOX a weblapja használatát kifejezetten e feltételek betartásával engedélyezi az Ön számára.

Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, és nem fogadja el azokat, ne nyissa meg és ne használja a BBOX weboldalait!

BBOX fenntartja a jogot arra, hogy a jelen használati feltételeket valamint a weblapon szereplő bármely más információt bármikor, egyoldalúan módosítsa vagy visszavonja külön értesítés nélkül.

A BBOX mindenkor fenntartja magának a jogot a jelen weblapon szereplő termékek, szolgáltatások előzetes figyelmeztetés és időmegkötés nélküli fejlesztésére vagy változtatására.

Információk

A BBOX weblapján megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a BBOX felelősséget nem vállal, a weblap technikai pontatlanságokat és elírásokat is tartalmazhat. Kérjük, hogy bármely szolgáltatást vagy terméket illető döntés előtt győződjön meg a közzétett információk pontosságáról és teljességéről, és keresse fel munkatársunkat naprakész illetve bővebb tájékoztatás érdekében.

Ezen oldal tartalmazhat más, nem BBOX weboldalakra vagy forrásokra mutató hivatkozásokat is. A BBOX nem vállal semmiféle felelősséget, garanciát vagy egyéb kötelezettséget egyetlen harmadik félhez tartozó weboldalért vagy forrásért sem, amelyre utalás történik, hivatkozás mutat vagy elérhető valamelyik BBOX weblapról. Ezen túlmenően a BBOX nem részese, és nem is vállal semmiféle felelősséget harmadik féllel bonyolított tranzakciókért, még ha Ön a BBOX valamely oldalán is szerzett tudomást az érintett félről, vagy a BBOX valamely oldalán található hivatkozás segítségével jutott el hozzá.

A BBOX nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Szerzői jog

A BBOX weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, továbbá a BBOX név és logó lajstromozott közösségi védjegy (Lajstromszámok: 010169266 és 010171445), azok bármilyen formában történő felhasználása vagy használata kizárólag a BBOX kifejezett, és erre vonatkozó írásbeli engedélyével lehetséges.

Impresszum

Szolgáltató: BBOX Solutions Kft.
Ügyvezető: Hódosi Norbert
Székhely: 2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Telefon: +36 23 880 738
Cégjegyzékszám: 13-09-161242
Adószám: 24227436-2-13